TSL_CANDIDATE_BANNER copy.png

Sales traineeship.

Ben jij klaar voor de kickoff van je sales carrière in Amsterdam? Sta jij te springen om met een jong en enthousiast team een start-up keihard te laten groeien? Kan je lekker ouwehoeren en luisteren tegelijkertijd? Dan is ons sales traineeship wellicht perfect voor jou!

Wat is The Selection Lab?

 

The Selection Lab is een HR tech start-up gevestigd in Amsterdam. Met The Selection Lab hebben wij innovatieve matching technologie ontwikkeld waarmee we kunnen achterhalen welke sollicitanten het beste passen bij welke organisaties en andersom. We hebben de missie om alle organisaties de mogelijkheid te bieden om zo goed en objectief mogelijk te selecteren. Met als resultaat (onbewuste) vooroordelen te overkomen en productiviteit en werkgeluk te verhogen!

 

Tijdens het sales traineeship bij The Selection Lab leer je niet alleen alle kneepjes van het salesvak, maar maak je ook nog eens deel uit van een jong en enthousiast team waarmee wij samen de werving- en selectie industrie aan het verbeteren zijn. Wij hebben ambitieuze groei doelen en zijn in het afgelopen jaar vertienvoudigd in het aantal klanten.

tsl_video_fotos-2_edited_edited.jpg

Ons sales traineeship aanbod. 

Net klaar met studeren en op zoek naar de ideale mogelijkheid om je sales carrière de best mogelijke start te geven? Meld je dan aan voor het sales traineeship bij The Selection Lab. Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons salesteam en binnenkort start dan ook ons sales traineeship. In een periode van 7 maanden stomen wij jou volledig klaar tot sales expert.

Wat zal je doen?

Als Sales Trainee word je verantwoordelijk voor het leggen van het eerste contact. Als 'opener' heb je een cruciale rol in het kwalificeren van leads en het benaderen van accounts binnen onze doelgroep.
 
Je doet dit door gesprekken te voeren via mail, chat, telefoon en/of video met HR professionals, managers en directeur/eigenaren die een uitdaging hebben bij het selecteren van de juiste kandidaten. Jij kunt dat omdat je goed bent in het achterhalen waar ze tegenaan lopen en hoe wij hen daar bij kunnen helpen.
 
Grotendeels krijg je leads die we zelf genereren via marketing, maar ook ga je daarnaast zelf proactief bedenken hoe wij de juiste klanten in ons vizier krijgen. Je doet dit altijd vanuit inhoud. Je bent namelijk een helper/challenger, en geen traditionele ‘pushy salestijger’. Daardoor boek je resultaat. En dat moet ook, want je hebt een target op het aantal vervolgmeetings voor de Account Executive, een functie waar je naartoe zult groeien.

Tot slot is het je verantwoordelijkheid om altijd open te staan om je te ontwikkelen en te groeien in jouw rol als sales professional. Zie jij het al voor je om van deze onze sales traineeship je nieuwe uitdaging te maken en deel uit te maken van ons enthousiaste salesteam? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet!

Waar vindt het plaats?

 • Een company culture met als core values committed, inclusive en performance-driven;

 • Een werkplek in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam, inclusief pingpong- en tafelvoetbaltafel;

 • Uiteraard is hier goede koffie, een gratis verzorgde lunch, wekelijkse borrels, bedrijfsfeesten en teamuitjes.

Hoe verloopt het sales traineeship?

 

Het traineeship trappen we af met een bootcamp van een maand. Gedurende het gehele traineeship zal je gecoacht worden op individueel- en teamniveau. Zo ontvang je gedurende het gehele traineeship structurele (individuele) coaching door senior management, waarbij er ruimte is voor zowel professionele als persoonlijke groei en ontwikkeling. Op teamniveau krijgen zijn er ook trainingen een externe sales expert. Tegelijkertijd kan je gebruik maken van diverse digitale learning tools. 

 

P.S. Vind jij het prettig om zelf invloed te hebben op de tijden die je werkt? Geen probleem! 

Waarom zou je het moeten doen?

 

Na je traineeship

Onze sales traineeship zal je opleiden tot een echte B2B sales expert. Na afloop van het traineeship kan je dan ook meteen doorstromen naar verschillende sales functies op een hoger niveau, zoals account executive of sales manager. Samen investeren we in jouw carrière!

 

Salaris

 • Een bruto basissalaris van gemiddeld 3000 euro per maand inclusief variabele bonus op zowel individueel als op teamniveau.

 • Vergoeding voor gebruik van eigen telefoon en laptop van 30 euro per maand;

 • Kosteloze lunch en vele borrels.

Wie ben jij?

 • Je bent commercieel ingesteld, ambitieus en enthousiast;

 • Je hebt een HBO/WO denkniveau;

 • Je hebt 0-2 werkervaring op het gebied van (B2B) sales;

 • Je bent fulltime beschikbaar;

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

 • Je wilt je sales carrière van begin af aan serieus aanpakken.

Ons sollicitatieproces.

Stap 1: Solliciteren

 

Heb je interesse om ons team te komen versterken? 

Meld je hieronder direct aan!

Stap 3: Assessment

 

Als we beide positief zijn na het telefoongesprek ontvang je ons assessment. Zo kun je zien waar wij mee bezig zijn én leren we jou weer een beetje beter kennen.

Stap 5: Contract tekenen

 

Wanneer je bij ons aan boord komt proosten we gezamenlijk op onze nieuwe samenwerking!

Stap 2: Telefoongesprek

 

Als je CV voldoende aansluit plannen we een kort telefoontje in om nader kennis te maken.

Stap 4: Sollicitatiegesprek

 

Als de uitkomsten van het assessment goed aansluiten nodigen we je uit voor een face-to-face gesprek hier op kantoor. Aan de hand van dit gesprek kunnen we dan samen besluiten of je hier aan boord komt.

Meld je direct aan

voor het sales traineeship!

arrow&v
Upload je CV

Yes, je hebt gesolliciteerd! Je ontvangt binnen 48 uur reactie.

 
Erkend en herkend door