Wil je écht impact maken?

Word dan onderdeel van ons team en help ons om het selecteren van medewerkers beter en objectiever te maken.

Bekijk de vacatures

Onze kernwaarden

Committed

We werken in een enthousiast en betrokken team dat het beste uit elkaar wil halen, voor elkaar en de organisatie.

Inclusive

We hebben een inclusieve bedrijfscultuur waar er ruimte is voor verschillende mensen met verschillende achtergronden/culturen. We vieren elkaars verschillen, empoweren iedereen en bouwen begrip op door middel van trainingen en evenementen.

Performance driven

We zijn gedreven om het beste uit de organisatie, maar ook uit onszelf te halen. Wij richten ons op professionele en persoonlijke groei. Dit betekent coaching, training en veel carrièremogelijkheden binnen de organisatie.

Full Time

Traineeship Sales

Amsterdam

Lees meer
Full Time

Sales Director

Amsterdam

Lees meer
Full Time

Account Executive

Amsterdam

Lees meer
Full Time / Part Time

Stage Recruitment

Amsterdam

Lees meer
Full Time / Part Time

Stage Digital B2B Marketing

Amsterdam

Lees meer
Full Time / Part Time

Stage Content Creator / Writer

Amsterdam

Lees meer

Over ons

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde HR tech start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zitten. Dit doen wij door digitale selectie instrumenten en AI te combineren, met als doel het selecteren van de juiste kandidaten beter, objectiever en sneller te maken.

We zagen dat huidige assessment oplossingen vaak forse investeringen vergen, complex en ontoegankelijk zijn of dat er geen sprake was van een gedegen wetenschappelijke onderbouwing. Met The Selection Lab hebben wij daarom als missie om voor iedereen de mogelijkheid te bieden om zo goed en objectief mogelijk te selecteren. Met als resultaat de (onbewuste) vooroordelen te overkomen en daarmee een hogere diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer te bewerkstelligen. Van de grootste multinationals tot de kleinere MKB’s van Nederland, wij zorgen dat het implementeren van kwalitatieve assessments laagdrempelig is. Geen extra kosten of vakjargon, maar overzichtelijke en toegankelijke assessments.

Daarom dragen we met The Selection Lab bij aan een betere toekomst door vooroordelen weg te nemen en wervingsprocessen te automatiseren. We doen dit door betrokken, inclusief en prestatiegericht te werken en kijken ernaar uit om te ontdekken of jij in ons team zou passen.

Een paar van onze extra's

Dagelijks gratis lunch
Het bieden van een geweldige en motiverende werkomgeving is een van onze prioriteiten. Zo voorzien we bijvoorbeeld al onze medewerkers van een gratis lunch.

Wekelijkse drankjes
Een goede teamspirit is iets wat we erg waarderen. Onze wekelijkse borrels geven ons de perfecte gelegenheid om een ​​band op te bouwen, te lachen en als team te groeien.

Maandelijkse feestjes
We laten het niet bij wekelijkse borrels, eens per maand nemen we wat meer tijd om terug te kijken naar onze vorderingen onder het genot van een diner en een drankje (of twee) - uiteraard verzorgd door ons.

Algemene viermomenten
We vinden het niet alleen belangrijk om als team onze doelen te bereiken, we vieren ook graag onze mijlpalen samen.

Meet the founders

Lotte Welten-Everaers

“Ik ben Lotte, medeoprichter en CEO van The Selection Lab. Ik heb op vier verschillende continenten gewerkt met als doel emancipatie van minderheden te stimuleren. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat met elkaar samenwerken de enige duurzame manier is om vooroordelen te bestrijden. Met The Selection Lab wil ik de diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer vergroten en iedereen een gelijke kans op hun droombaan geven." 

Joeri Everaers-Welten

"Ik ben Joeri, medeoprichter en COO van The Selection Lab. Ik heb een achtergrond in marketing en ben altijd gefascineerd geweest door het snijvlak van data en intuïtie. Omdat binnen de werving en selectie keuzes nog voor het overgrote deel enkel worden gebaseerd op intuïtie, is het mijn doel om bruikbare data aan dat proces toe te voegen. Op deze manier wil ik met The Selection Lab ervoor zorgen dat bedrijven hun HR beslissingen meer gaan baseren op objectieve data."

Jordi Wippert

"Ik ben Jordi, CTO van The Selection Lab. Ik ben verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de software. Met The Selection Lab wil ik het gebruik van assessments voor bedrijven vereenvoudigen zodat elke organisatie ze gemakkelijk in kan zetten. Samen met Lotte en Joeri ben ik van plan om de assessment wereld op zijn kop te zetten."