Ben jij super gezellig, onwijs ambitieus en heb jij een enorm verantwoordelijkheidsgevoel? Top! 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een jong en uiterst ambitieuze HR tech start-up in Amsterdam. Wil jij samen met ons de wereld overnemen? Kijk dan hieronder of onze vacatures bij je passen. Of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@theselectionlab.com.

Heb jij ruimschootse ervaring met B2B sales en affiniteit met recruitment? Ben je praatgraag en weet jij hoe je mensen kan overtuigen? Ben je ambitieus en resultaatgericht? Dan is dit wellicht jouw kans!

Klik hier voor meer informatie.

Senior Sales en Accountmanager (fulltime)

pexels-fauxels-3184291.jpg

Startersfunctie Sales Vertegenwoordiger (fulltime)

Ben jij een echt mensen-mens? En vind je het gaaf om mensen in beweging te krijgen? Word je enthousiast van sales en sta je open om te leren? Dan is dit wellicht jouw kans!

Klik hier voor meer informatie.

pexels-anna-shvets-3727469.jpg

Developer stagiair

Je bent je hard aan het ontwikkelen als frontend-, backend- of misschien wel full-stack-developer, en nu op zoek naar een leerzame meewerk-stage waar je je kennis kunt toepassen in code die écht gebruikt wordt?

Klik hier voor meer informatie.

pexels-hitesh-choudhary-340152.jpg

Psychometrische content stagiair

Psychometrie vind je helemaal geweldig. Menselijke gedrag met cijfers verklaren vind je machtig interessant en stukjes schrijven vind je leuk. Je bent zorgvuldig en betrouwbaar, maar alles behalve saai. 

Klik hier voor meer informatie.

abstract-art-black-and-white-724994.jpg

(Online) Marketing stagiair

Van marketing gaat je hart sneller kloppen. Je bent een denker én een doener. Een slimme doener zogezegd. Je moet er niet aan denken om een nummertje in een grote organisatie te zijn.

Klik hier voor meer informatie.

business-close-up-commerce-266176.jpg