Stap nu over op ons recruitment- en assessmentplatform en loop nooit meer toptalent mis.

Zeker weten dat je de juiste kandidaten kiest

Weet meer over je sollicitanten dan ooit tevoren. Onze assessments gebruiken de gouden standaard binnen de psychometrische wetenschap en maken deze stukken slimmer met artificial intelligence. Het resultaat? Een assessment, maar dan één die steeds slimmer wordt.

Toegang tot een pool van de meest geschikte kandidaten

Op zoek naar meer sollicitanten? Via ons platform krijg je ook toegang tot de profielen van vele academisch geschoolde talenten in verschillende fases van hun loopbaan. 

Aanmelden binnen 1 minuut - Ontvang 2 gratis assessments -
Na gratis proefperiode vanaf slechts €100,- per maand

Deze toonaangevende organisaties zijn al over:

Zie hieronder waarom klanten voor ons kiezen.

Waarom klanten kiezen voor The Selection Lab
 
 

Hoe werkt het?

Een helder rapport op wetenschappelijke basis

 The Selection Lab gebruikt 6 van de meest wetenschappelijk onderbouwde instrumenten om kandidaten te testen op geschiktheid binnen een specifieke organisatie. Zo krijg je het beste inzicht in een kandidaat, samengevat in een overzichtelijk rapport.

Grip op de bedrijfscultuur met onze cultuurscan

95% van de mensen onder de 35 jaar vindt de bedrijfscultuur belangrijker dan hun compensatie. Aan de hand van onze cultuurscan kunnen we kandidaten zoeken die passen bij jouw organisatie. Bovendien krijg je een uniek inzicht in de bedrijfscultuur én handvatten om deze gezonder te maken en daarmee de retentie en productiviteit te verhogen.

Vind de meeste geschikte kandidaten met een druk op de knop 

Krijg toegang tot onze enorme database aan academisch geschoold talent ​waarvan per kandidaat is berekend hoe goed ze bij jullie kantoor passen. Het werven van de best geschikte kandidaten was nog nooit zo makkelijk.

Een op maat gemaakt selectie-algoritme dat steeds slimmer wordt

Elke organisatie is anders. Daarom wordt er voor elke organisatie en per functie een uniek algoritme ontwikkeld. Dit gebeurt zowel op basis van medewerkersdata als data over de aangenomen (en afgewezen) kandidaten. Dit algoritme berekent per kandidaat in hoeverre deze beschikt over kenmerken die voorspellend zijn voor succes binnen jouw organisatie.

Benieuwd? Maak dan nu je gratis account aan.

 

Aanmelden kost je minder dan 3 minuten! En je ontvangt direct 2 gratis assessments.

 

Privacy zit in ons DNA

We hebben ons systeem gebouwd met als harde voorwaarde het respecteren van het recht op privacy en compliance volgens de GDPR. Daarom kunnen we met vertrouwen zeggen dat we voorlopers zijn op het gebied van privacy binnen onze sector.

Wil je zelf ook steeds slimmer worden?

Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen binnen HR. 

Erkend en herkend door
Rockstart kleiner.png
Logo Quote Rood (1).png
ZiggoZakelijk_Orange_RGB (1).png
Nyenrode Logo - geen wit (1).png