Solliciteer!
Full Time / Part Time

Stage Recruitment

Amsterdam

Samenvatting

Wat doe je?
 • Actief vinden en aantrekken van nieuw talent voor ons bedrijf.
 • Contact leggen met de door jouw gevonden potentiële kandidaten.
 • Managen van onze vacatures.
 • Meedenken over onze Employer Branding en ondersteunen in het optimaliseren van onze candidate journey. Jouw eigen input vinden wij belangrijk!
 • Onderdeel uitmaken van een jong en enthousiast team.
Wat zijn de vereisten?
 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Beschikbaar voor minimaal 4 maanden, 24-40 uur per week.
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal.
 • Een HRM, psychologie of gerelateerde opleiding is een pre.
 • Interesse in psychologie en assessments is een pre.
 • Recruitment ervaring is geen must, proactiviteit wel!
Wat krijg je?
 • Een stagevergoeding van € 450 per maand (o.b.v. 40 uur per week).
 • Maandelijks € 30 extra vergoeding voor het gebruik van je eigen laptop en telefoon.
 • Erg veel verantwoordelijkheid en veel ruimte voor professionele en persoonlijke groei.
 • Vakantiedagen, lunch en reiskostenvergoeding.
 • Leuke borrels, bedrijfsfeesten en teamuitjes.

Vacature Stage Recruitment

We groeien snel en kunnen jouw hulp als enthousiaste recruitment stagiair daarom goed gebruiken! Het uitbreiden van ons team en het plaatsen van de juiste talenten op de juiste posities is van groot belang voor de verdere groei van ons bedrijf. Binnen deze stage zal jij de dan ook richten op het vinden en aantrekken van nieuw talent voor ons bedrijf. Dit betekent onder andere:

 • Het nadenken over hoe wij/jij onze doelgroepen het beste kunnen bereiken, aantrekken en blijven interesseren om bij ons te komen werken;
 • Het schrijven en plaatsen van vacatures in overleg met de hiring manager;
 • Het managen van de vacatures op onze eigen careers website en verschillende jobboards;
 • Het actief sourcen van kandidaten en leren de juiste profielen eruit te vissen;
 • Het eerste contact leggen met potentiële interessante profielen; 
 • Het leren screenen van CV’s en de juiste kandidaten door te sturen naar desbetreffende hiring manager(s).

 

Daarnaast zal je ook meedenken over onze Employer Branding en ondersteun je in het optimaliseren van onze candidate journey. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het versterken van onze Employer Brand door onze bedrijfscultuur op een mooie manier te vertalen naar potentiële kandidaten en deze boodschap goed af te stemmen op de specifieke doelgroep;
 • Het beheren van onze Instagram en zelf met ideeën komen om dit kanaal optimaal in te zetten voor recruitment en employer branding doeleinden.

 

Om onze ambitieuze doelen te behalen zijn wij ook benieuwd naar jouw input. Heb jij nog toffe of creatieve ideeën om onze recruitmentstrategie en candidate journey naar een nog hoger niveau te tillen? We horen ze graag!

Stage lopen bij The Selection Lab

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde HR tech start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zetten. Dit doen wij door digitale selectie-instrumenten en AI te combineren in ons eigen SaaS product. We groeien hard, zo zijn wij in de afgelopen 6 maanden vertienvoudigd in het aantal klanten. Ook onze werknemers groeien ook hard, zowel persoonlijk als professioneel.

Middels technologie (objectieve data) ervoor zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en 'een klik'. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op de werkvloer en daarbuiten.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door de drie kernwaarden committed, inclusive en performance driven. Ons kantoor is gevestigd in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam, waar we een werkplek bieden inclusief pingpong- en tafelvoetbaltafel. Ook wordt het team iedere dag vergezeld door onze office dog Mika. Meer weten over werken bij The Selection Lab? Neem een kijkje op onze carrière pagina.

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

Wil jij hard meegroeien in een jong team met een missie gedreven HR tech start-up? Ben je geïnteresseerd in deze stage? Solliciteer direct!
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Max 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vragen over de vacature?
Stuur ons gerust een mail of plan een terugbelverzoek in.

Het sollicitatieproces

Weergeven staat het sollicitatieproces wanneer er een kandidaat solliciteert op een vacature bij The Selection Lab

Een paar van onze extra's

Dagelijks gratis lunch
Het bieden van een geweldige en motiverende werkomgeving is een van onze prioriteiten. Zo voorzien we bijvoorbeeld al onze medewerkers van een gratis lunch.

Wekelijkse drankjes
Een goede teamspirit is iets wat we erg waarderen. Onze wekelijkse borrels geven ons de perfecte gelegenheid om een ​​band op te bouwen, te lachen en als team te groeien.

Maandelijkse feestjes
We laten het niet bij wekelijkse borrels, eens per maand nemen we wat meer tijd om terug te kijken naar onze vorderingen onder het genot van een diner en een drankje (of twee) - uiteraard verzorgd door ons.

Algemene viermomenten
We vinden het niet alleen belangrijk om als team onze doelen te bereiken, we vieren ook graag onze mijlpalen samen.

Meet the founders

Lotte Welten, the CEO of The Selection Lab

Lotte Welten-Everaers

“Ik ben Lotte, medeoprichter en CEO van The Selection Lab. Ik heb op vier verschillende continenten gewerkt met als doel emancipatie van minderheden te stimuleren. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat met elkaar samenwerken de enige duurzame manier is om vooroordelen te bestrijden. Met The Selection Lab wil ik de diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer vergroten en iedereen een gelijke kans op hun droombaan geven." 

Joeri Everaers, the COO of The Selection Lab

Joeri Everaers-Welten

"Ik ben Joeri, medeoprichter en COO van The Selection Lab. Ik heb een achtergrond in marketing en ben altijd gefascineerd geweest door het snijvlak van data en intuïtie. Omdat binnen de werving en selectie keuzes nog voor het overgrote deel enkel worden gebaseerd op intuïtie, is het mijn doel om bruikbare data aan dat proces toe te voegen. Op deze manier wil ik met The Selection Lab ervoor zorgen dat bedrijven hun HR beslissingen meer gaan baseren op objectieve data."

Jordi Wippert, the CTO of The Selection Lab

Jordi Wippert

"Ik ben Jordi, CTO van The Selection Lab. Ik ben verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de software. Met The Selection Lab wil ik het gebruik van assessments voor bedrijven vereenvoudigen zodat elke organisatie ze gemakkelijk in kan zetten. Samen met Lotte en Joeri ben ik van plan om de assessment wereld op zijn kop te zetten."