Solliciteer!
Full Time

Sales Director

Amsterdam

Samenvatting

Wat doe je?
 • Aansturen en coachen van het sales team.
 • Uitbreiden van het sales team.
 • Bestaande grotere klanten onderhouden en uitbreiden.
 • Intern overleg.
 • Belangrijk onderdeel uitmaken van een jong en enthousiast team.

Wat zijn de vereisten?
 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Leidinggevende B2B (SaaS) sales ervaring (minimaal 2 jaar).
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal.
 • Affiniteit met HR, recruitment en/of psychologie is een pre.
Wat krijg je?
 • Bruto jaarsalaris van ~ € 48.000.
 • Variabele bonus van € 50.000 tot € 70.000 bruto per jaar.
 • 25 vakantiedagen.
 • Lunch en reiskostenvergoeding.
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei.
 • Veel borrels, bedrijfsfeesten en teamuitjes.

Vacature Sales Director

Als Sales Director is je belangrijkste verantwoordelijkheid om de huidige groei die we meemaken door te laten zetten. Dit betekent onder andere het continu optimaliseren van de salesprocessen, het aannemen en coachen van sales medewerkers en het persoonlijk begeleiden van de salesprocessen bij de grotere accounts. Daarnaast zal je ook een uitvoerende functie bekleden, waarbij je verantwoordelijk bent voor een aantal grotere accounts. In deze rol heb je een sleutelrol binnen de organisatie.

De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Aansturen en coachen van het sales team (3 FTE's)
 • Het verder uitbouwen van het sales team (+6 FTE's)
 • Optimaliseren van verkoopproces van product demo tot en met closing
 • Aansturing van Sales Development Representatives en Account Executives
 • Opbouwen van een goed begrip van de HR Tech-ruimte en de rol van The Selection Lab hierin
 • Werk nauw samen met onze CEO om de verkoop processen te verbeteren
 • Geef je inzicht en feedback over het product om de #1 matching technologie te blijven!

Groeipad

Het doel is om van Sales Director relatief snel door te groeien naar de rol van Chief Sales Officer en onderdeel uit te maken van het management team. Hierbij zal er ook de mogelijkheid zijn om als co-founder mee te participeren. In de rol van CSO zul je mede-verantwoordelijk zijn voor de omzetgroei binnen Nederland en het buitenland.

Wat is The Selection Lab?

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde HR tech start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zitten. Dit doen wij door digitale selectie-instrumenten en AI te combineren in ons eigen SaaS product. We groeien hard, erg hard. Zo zijn wij in de afgelopen 6 maanden vervijftienvoudigd in het aantal klanten. Nu we een bewezen product-market fit hebben zijn we hard aan het opschalen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

​Middels technologie (objectieve data) ervoor zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en 'een klik'. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op de werkvloer en daarbuiten.

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door de drie kernwaarden committed, inclusive en performance driven. Ons kantoor is gevestigd in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam, waar we een werkplek bieden inclusief pingpong- en tafelvoetbaltafel. Meer weten over werken bij The Selection Lab? Neem een kijkje op onze carrière pagina.

Meer weten over deze kans? Neem dan contact op via het formulier of bel ons direct even op 020 244 32 12.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Max 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het sollicitatieproces

Weergeven staat het sollicitatieproces wanneer er een kandidaat solliciteert op een vacature bij The Selection Lab

Een paar van onze extra's

Dagelijks gratis lunch
Het bieden van een geweldige en motiverende werkomgeving is een van onze prioriteiten. Zo voorzien we bijvoorbeeld al onze medewerkers van een gratis lunch.

Wekelijkse drankjes
Een goede teamspirit is iets wat we erg waarderen. Onze wekelijkse borrels geven ons de perfecte gelegenheid om een ​​band op te bouwen, te lachen en als team te groeien.

Maandelijkse feestjes
We laten het niet bij wekelijkse borrels, eens per maand nemen we wat meer tijd om terug te kijken naar onze vorderingen onder het genot van een diner en een drankje (of twee) - uiteraard verzorgd door ons.

Algemene viermomenten
We vinden het niet alleen belangrijk om als team onze doelen te bereiken, we vieren ook graag onze mijlpalen samen.

Meet the founders

Lotte Welten, the CEO of The Selection Lab

Lotte Welten-Everaers

“Ik ben Lotte, medeoprichter en CEO van The Selection Lab. Ik heb op vier verschillende continenten gewerkt met als doel emancipatie van minderheden te stimuleren. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat met elkaar samenwerken de enige duurzame manier is om vooroordelen te bestrijden. Met The Selection Lab wil ik de diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer vergroten en iedereen een gelijke kans op hun droombaan geven." 

Joeri Everaers, the COO of The Selection Lab

Joeri Everaers-Welten

"Ik ben Joeri, medeoprichter en COO van The Selection Lab. Ik heb een achtergrond in marketing en ben altijd gefascineerd geweest door het snijvlak van data en intuïtie. Omdat binnen de werving en selectie keuzes nog voor het overgrote deel enkel worden gebaseerd op intuïtie, is het mijn doel om bruikbare data aan dat proces toe te voegen. Op deze manier wil ik met The Selection Lab ervoor zorgen dat bedrijven hun HR beslissingen meer gaan baseren op objectieve data."

Jordi Wippert, the CTO of The Selection Lab

Jordi Wippert

"Ik ben Jordi, CTO van The Selection Lab. Ik ben verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de software. Met The Selection Lab wil ik het gebruik van assessments voor bedrijven vereenvoudigen zodat elke organisatie ze gemakkelijk in kan zetten. Samen met Lotte en Joeri ben ik van plan om de assessment wereld op zijn kop te zetten."