Solliciteer!
Full Time

Customer Success Manager

Amsterdam

Samenvatting

Wat doe je?
 • Ondersteunen en onboarden van (nieuwe) klanten.
 • Zorgen voor een hoge klanttevredenheid.
 • Upsellen van onze huidige klanten.
 • Onderdeel uitmaken van een jong en enthousiast team.
Wat zijn de vereisten?
 • WO werk- en denkniveau.
 • 2-5 jaar werkervaring in customer success.
 • Aantoonbare ervaring en succes met het beheren en upsellen van bestaande klanten in het MKB+ segment.
 • Relatiegericht willen werken.
 • Prestatiegericht en gewend om met targets te werken.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Affiniteit met HR, recruitment en/of psychologie is een pre.
Wat krijg je?
 • Bruto maandsalaris van € 3.000 tot € 5.000 afhankelijk van ervaring (incl. variabele bonus).
 • 25 vakantiedagen + Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag standaard vrij.
 • Lunch en reiskostenvergoeding.
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei, bijvoorbeeld door trainingen en persoonlijke coaching.
 • Leuke borrels, bedrijfsfeesten en teamuitjes.

Vacature Customer Success Manager

Als Customer Success Manager ben je eindverantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van de relaties met onze klanten. Als relatiebeheerder heb jij een cruciale rol in het nóg meer tevreden maken van onze klanten door hen te ondersteunen bij de inzet van onze assessments. 

Je houdt de relaties warm door samen te werken met onze klanten en zorg te dragen dat zij de handvatten en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Jij kunt dit omdat je een diepgaand inzicht hebt in de behoeften van de klant en ons product. Bovendien communiceer je het gedrag van de klanten met de andere teams binnen The Selection Lab, zodat ook zij op de hoogte blijven en we het product kunnen blijven door ontwikkelen op basis van de wensen en behoeften van de klant.

De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Het ondersteunen en onboarden van (nieuwe) klanten.
 • Opbouwen en onderhouden van een warme relatie tussen de klanten en The Selection Lab, waarbij je niet alleen instaat voor ons maar zeker over voor de belangen en behoeften van de klant.
 • Nauw samenwerken met onze CEO om op basis van klantbehoeften en klantinzichten de strategie continu te verscherpen.
 • Inzicht en feedback geven over het product en het klantgedrag om te zorgen dat we de beste assessment software blijven.

Werken bij The Selection Lab

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde HR tech start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zetten. Dit doen wij door digitale selectie-instrumenten en AI te combineren in ons eigen SaaS product. We groeien hard, zo zijn wij in de afgelopen 6 maanden vertienvoudigd in het aantal klanten. Ook onze werknemers groeien ook hard, zowel persoonlijk als professioneel. 

Middels technologie (objectieve data) ervoor zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en 'een klik'. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op de werkvloer en daarbuiten.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door de drie kernwaarden committed, inclusive en performance driven. Ons kantoor is gevestigd in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam, waar we een werkplek bieden inclusief pingpong- en tafelvoetbaltafel. Ook wordt het team iedere dag vergezeld door onze office dog Mika. Meer weten over werken bij The Selection Lab? Neem een kijkje op onze carrière pagina.

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

Wil jij hard meegroeien in een jong team met een missie gedreven HR tech start-up? Ben je geïnteresseerd in deze job? Solliciteer direct of neem contact op via 020 244 32 12!
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Max 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het sollicitatieproces

Weergeven staat het sollicitatieproces wanneer er een kandidaat solliciteert op een vacature bij The Selection Lab

Een paar van onze extra's

Dagelijks gratis lunch
Het bieden van een geweldige en motiverende werkomgeving is een van onze prioriteiten. Zo voorzien we bijvoorbeeld al onze medewerkers van een gratis lunch.

Wekelijkse drankjes
Een goede teamspirit is iets wat we erg waarderen. Onze wekelijkse borrels geven ons de perfecte gelegenheid om een ​​band op te bouwen, te lachen en als team te groeien.

Maandelijkse feestjes
We laten het niet bij wekelijkse borrels, eens per maand nemen we wat meer tijd om terug te kijken naar onze vorderingen onder het genot van een diner en een drankje (of twee) - uiteraard verzorgd door ons.

Algemene viermomenten
We vinden het niet alleen belangrijk om als team onze doelen te bereiken, we vieren ook graag onze mijlpalen samen.

Meet the founders

Lotte Welten, the CEO of The Selection Lab

Lotte Welten-Everaers

“Ik ben Lotte, medeoprichter en CEO van The Selection Lab. Ik heb op vier verschillende continenten gewerkt met als doel emancipatie van minderheden te stimuleren. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat met elkaar samenwerken de enige duurzame manier is om vooroordelen te bestrijden. Met The Selection Lab wil ik de diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer vergroten en iedereen een gelijke kans op hun droombaan geven." 

Joeri Everaers, the COO of The Selection Lab

Joeri Everaers-Welten

"Ik ben Joeri, medeoprichter en COO van The Selection Lab. Ik heb een achtergrond in marketing en ben altijd gefascineerd geweest door het snijvlak van data en intuïtie. Omdat binnen de werving en selectie keuzes nog voor het overgrote deel enkel worden gebaseerd op intuïtie, is het mijn doel om bruikbare data aan dat proces toe te voegen. Op deze manier wil ik met The Selection Lab ervoor zorgen dat bedrijven hun HR beslissingen meer gaan baseren op objectieve data."

Jordi Wippert, the CTO of The Selection Lab

Jordi Wippert

"Ik ben Jordi, CTO van The Selection Lab. Ik ben verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de software. Met The Selection Lab wil ik het gebruik van assessments voor bedrijven vereenvoudigen zodat elke organisatie ze gemakkelijk in kan zetten. Samen met Lotte en Joeri ben ik van plan om de assessment wereld op zijn kop te zetten."