Solliciteer!
Full Time

Account Executive

Amsterdam

Samenvatting

Wat doe je?
 • Bestaande klanten onderhouden en uitbreiden.
 • Inbound sales, opvolgen van leads.
 • Product demo’s en closen van prospects
 • Onderdeel uitmaken van een jong en enthousiast team.
Wat zijn de vereisten?
 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 1 jaar B2B SaaS sales ervaring.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.
 • Affiniteit met HR, recruitment en/of psychologie is een pre, maar geen must.
Wat krijg je?
 • Bruto maandsalaris van ~ € 5000 (dit is inclusief variabele bonus).
 • 25 vakantiedagen.
 • Lunch en reiskostenvergoeding.
 • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei.
 • Leuke borrels, bedrijfsfeesten en teamuitjes.

Vacature Account Executive

Als onze Account Executive ga je van start met het sluiten van deals met diverse organisaties. Je hebt een inbound gerichte rol waarin je gekwalificeerde leads omzet naar tevreden klanten. Het is jouw taak om de verkooppijplijn te beheren, van de eerste kwalificatie van de lead tot het onderhandelen en het sluiten van de deal. Tussendoor doe je productdemo's en bouw je de basis voor een sterke langdurige relatie met de klant. Je zult een forse impact hebben op het succes en omzet van The Selection Lab.


De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Beheer van het verkoopproces van productdemo tot en met sluiting
 • Aansturing van SDR('s) die de leads kwalificeren
 • Opbouwen van een goed begrip van de HRTech-ruimte en de rol van The Selection Lab hierin
 • Werk nauw samen met onze CEO om de verkoopprocessen te verbeteren.
 • Geef je inzicht en feedback over het product om ons de beste assessmentsoftware te maken!

Werken bij The Selection Lab

The Selection Lab, gevestigd in Amsterdam, is als goed gefunde HR tech start-up hard bezig om de werving- en selectie industrie op z’n kop te zetten. Dit doen wij door digitale selectie-instrumenten en AI te combineren in ons eigen SaaS product. We groeien hard, zo zijn wij in de afgelopen 6 maanden vertienvoudigd in het aantal klanten. Ook onze werknemers groeien ook hard, zowel persoonlijk als professioneel.

Middels technologie (objectieve data) ervoor zorgen dat meer mensen hun droombaan vinden, dat is onze missie! Een van onze belangrijkste waarden is “To Look Beyond”: verder kijken dan alleen het CV, uiterlijkheden en 'een klik'. Wij staan dan ook voor inclusiviteit op de werkvloer en daarbuiten.

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door de drie kernwaarden committed, inclusive en performance driven. Ons kantoor is gevestigd in een gaaf anti-kraakpand in Amsterdam, waar we een werkplek bieden inclusief pingpong- en tafelvoetbaltafel. Ook wordt het team iedere dag vergezeld door onze office dog Mika. Meer weten over werken bij The Selection Lab? Neem een kijkje op onze  carrière pagina.

The Selection Lab staat volledig achter het Equality Employment Opportunities (EEO) principe. Dit houdt in dat wij alle kandidaten een gelijke kans geven zonder te beoordelen op ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, afkomst, fysieke of mentale handicap, of seksuele geaardheid.

Ben je ambitieus en op zoek naar een jonge organisatie waar je hard in mee kunt groeien? Ben je geïnteresseerd in deze job? Solliciteer direct!
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Max 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het sollicitatieproces

Weergeven staat het sollicitatieproces wanneer er een kandidaat solliciteert op een vacature bij The Selection Lab

Een paar van onze extra's

Dagelijks gratis lunch
Het bieden van een geweldige en motiverende werkomgeving is een van onze prioriteiten. Zo voorzien we bijvoorbeeld al onze medewerkers van een gratis lunch.

Wekelijkse drankjes
Een goede teamspirit is iets wat we erg waarderen. Onze wekelijkse borrels geven ons de perfecte gelegenheid om een ​​band op te bouwen, te lachen en als team te groeien.

Maandelijkse feestjes
We laten het niet bij wekelijkse borrels, eens per maand nemen we wat meer tijd om terug te kijken naar onze vorderingen onder het genot van een diner en een drankje (of twee) - uiteraard verzorgd door ons.

Algemene viermomenten
We vinden het niet alleen belangrijk om als team onze doelen te bereiken, we vieren ook graag onze mijlpalen samen.

Meet the founders

Lotte Welten, the CEO of The Selection Lab

Lotte Welten-Everaers

“Ik ben Lotte, medeoprichter en CEO van The Selection Lab. Ik heb op vier verschillende continenten gewerkt met als doel emancipatie van minderheden te stimuleren. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat met elkaar samenwerken de enige duurzame manier is om vooroordelen te bestrijden. Met The Selection Lab wil ik de diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer vergroten en iedereen een gelijke kans op hun droombaan geven." 

Joeri Everaers, the COO of The Selection Lab

Joeri Everaers-Welten

"Ik ben Joeri, medeoprichter en COO van The Selection Lab. Ik heb een achtergrond in marketing en ben altijd gefascineerd geweest door het snijvlak van data en intuïtie. Omdat binnen de werving en selectie keuzes nog voor het overgrote deel enkel worden gebaseerd op intuïtie, is het mijn doel om bruikbare data aan dat proces toe te voegen. Op deze manier wil ik met The Selection Lab ervoor zorgen dat bedrijven hun HR beslissingen meer gaan baseren op objectieve data."

Jordi Wippert, the CTO of The Selection Lab

Jordi Wippert

"Ik ben Jordi, CTO van The Selection Lab. Ik ben verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de software. Met The Selection Lab wil ik het gebruik van assessments voor bedrijven vereenvoudigen zodat elke organisatie ze gemakkelijk in kan zetten. Samen met Lotte en Joeri ben ik van plan om de assessment wereld op zijn kop te zetten."